Sök mikrostöd
close
EN

Mikrostöd

Vårt minsta och smidigaste stöd


Här hittar du våra sökbara mikrostöd. Mikrostöd är våra mindre projektstöd som är enklare att söka, och där du får beslut snabbare. Du kan söka upp till 20.000 kronor. Ta kontakt med Anette om du har frågor.

Du som redan är igång - glöm inte att använda rätt logga i informationen om projektet. Här laddar du ner den! Den finns också i liggande format HÄR.

Dags att slutredovisa ditt mikrostöd? Längst ner på den här sidan hittar du information om hur du ska göra.

Insatser för omställning 2.0


Vill du testa nya idéer och röra sig bort från traditionella sätt att göra saker på? Det kan vara att som företag ställa om delar av sin verksamhet i kölvattnet av pandemin, eller att som förening hitta nya sätt att göra saker på för att ligga rätt i tiden och fortsätta skapa attraktiva mötesplatser. Kanske överväger du att starta ett nytt företag på grund av arbetslöshet?
Mer information
Ansökningsblankett
Onlineformulär

Kreativa och levande landsbygder

 

Har ni en idé som kan göra er ort eller bygd till ett ännu bättre ställe att bo på? Är ni en grupp som vill hjälpas åt att utveckla och genomföra idén? Ni kan söka stöd för att testa nya koncept i er bygd, stötta digitala lösningar och för att stärka lokalsamhället genom att tillvarata lokal kompetens. På varje plats finns det unika förutsättningar och olika utmaningar och därför vill vi stötta grupper som vill testa nya lösningar på lokala utmaningar.
Mer information
Ansökningsblankett
Onlineformulär

Ungas engagemang

 

Är du mellan 13 och 25 år, och har en projektidé? Är du intresserad av entreprenörskap och vill engagera dig i samhället? Då kan du söka mikrostöd för att skapa nya mötesplatser för unga, testa på att driva en verksamhet, eller anordna aktiviteter. Det kan vara olika typer av evenemang, prova-på, studiebesök, workshops, start-ups m.m. 
Mer information
Ansökningsblankett
Onlineformulär

Dags att redovisa?

 

När projektet är genomfört ska ni skicka in en slutrapport till oss enligt någon av mallarna nedan. Till slutrapporten ska ni skicka med kopior på alla kvitton, fakturor och eventuella biljetter som ni har haft och som fanns med i er budget. Om ni har haft marknadsföring i projektet vill vi att ni även skickar med annonser och affischer eller annat marknadsföringsmaterial. Har ni varit med i tidningen kan ni bifoga artiklarna.  Skicka in slutredovisningen till anette@leaderlinne.se eller med post: Leader Linné Småland, Fabriksgatan 21, 342 32 Alvesta. 

Sök vårt smidigaste stöd

Vi brukar kalla det här stödet för litet, men är det verkligen sant?

I praktiken kan våra mikrostöd på upp till 20.000 kronor göra stor skillnad.

close
Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev