Välkommen till inspirationsträff med Rusta bygden!
close
EN

Nyheter

Välkommen till inspirationsträff med Rusta bygden!

Är du nyfiken på beredskap och intresserad av att dra igång beredskapsarbetet i din bygd? Då har du hittat rätt! Vi kickstartar nämligen vårt projekt Rusta bygden! med en inspirationsträff. Det kostar ingenting att vara med, och vi utlovar ett späckat program! Bland annat får du träffa Viktoria Asp från Försvarshögskolan (foto: Niklas Sagrén) och lära dig mer om social och mental beredskap. Rädda barnen kommer och tipsar om hur du kan tala med barn och unga vid kriser, och Gunnar Pettersson från Hela Sverige ska leva går in i det praktiska.

Det finns två tillfällen att välja på. Klicka på det tillfället som passar dig bäst så kommer du till program och anmälan:

ÄLMHULT 13/4
VÄRNAMO 27/4

 


Om Rusta bygden!

Om vattnet tar slut, rekordstormen rullar in eller kriget kommer nära – hur gör vi då? Förutom egen beredskap, som vattendunkar och vevradio, finns det mycket mer som vi kan göra tillsammans för att stå rustade för framtida kriser. Nu har din bygd chansen att få hjälp att komma igång med beredskapsarbetet! Tillsammans med dina grannar, företagare, föreningar och andra där du bor kan projektet Rusta bygden! hjälpa er att ta steget.

Vi söker efter bygder som tillsammans i grupp vill arbeta fram egna beredskapsplaner. Vi hjälper till på vägen med era lokala förutsättningar som utgångspunkt! Kan det vara något för din bygd? Då är du varmt välkommen att anmäla dig till någon av våra två inspirationsträffar för att få veta mer om ämnet och om hur din bygd kan komma med i projektet. Om ni sedan vill ansöka om att vara med så fyller ni i det här ANSÖKNINGSFORMULÄRET och skickar till chris@leaderlinne.se.

Intresserad av projektet men saknar möjllighet att komma något av datumen? Kontakta vår projektledare Chris och anmäl ditt intresse: chris@leaderlinne.se

 

Dela det här inlägget

Sök vårt smidigaste stöd

Vi brukar kalla det här stödet för litet, men är det verkligen sant?

I praktiken kan våra mikrostöd på upp till 20.000 kronor göra stor skillnad.

close
Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev