Ungdomsutbyte Sverige-England

Vill du åka till England i sommar? Leader Linné driver ett projekt för ungdomar som heter ”Engaging young people”. Det är ett ungdomsutbyte som riktar sig till ungdomar i åldern 18- 25 år och i sommar kommer 10- 12 ungdomar få chansen att besöka Nothumberland i England. Under utbytet kommer deltagarna få: 
En resa till England för en kortare praktik på en arbetsplats, ett tre dagars utbildningsprogram med olika studiebesök, team buildning, projektledning och mängder av andra spännande aktiviteter tillsammans med ungdomar i England. 
Delta i ett seminarie tillsammans med de ungdomar från England som kommer hit genomutbytesprogrammet i juni. 
Datum 8- 20 juli (14- 26 juli) 2 veckor med praktik + utbildningsdagar i Northumberland, England (ev. kan det bli så att hälften åker de första datumen och hälften en vecka senare- ca 14- 26 juli- det beror lite på vilken typ av praktikplats man är intresserad av och hur många det blir) Boendet under resan till England sker delvis i värdfamiljer och under utbildningsdagarna bor hela gruppen tillsammans på vandrarhem. 17- 20 juni Utbildningsdagar i Sverige, troligtvis i Växjö trakten, ihop med de engelska ungdomar som är här på utbyte då. 
Låter det intressant? Hör gärna av dig om du har några frågor eller om du är intresserad av att delta i ungdomsutbytet, hoppas på att kunna ge besked angående vilka som blir antagna så snart som möjligt. Behöver ha svar angående intresse senast den 29 april. För frågor eller intresseanmälan kontakta: Helena Åkesson Ungdomssamordnare Leader Linné helena.akesson@leaderlinne.se 

Publicerad: 2013-04-18