Leader Linné lanserar vi nytt stöd för nyföretagare!
close
EN

Nyheter

Nu lanserar vi nytt stöd för dig som vill starta eget!

Nu öppnar vi upp för ansökningar till det helt nya mikrostödet Startgas! Stödet som är på upp till 20.000 kronor vänder sig till dig som behöver stöd för att kunna starta eget, eller dig som redan driver företag men vill testa en helt ny idé.

Tanken med stödet är att kunna stötta nytänkande idéer i ett tidigt skede. Det lilla stödet kan nämligen räcka långt, inte minst för en ny aktör som vill komma igång med sin verksamhet.

– Vi vill helt enkelt ge en skjuts till små nystartade företag på landsbygden, säger Åsa Westström, som är verksamhetsledare hos oss.

I en ekonomiskt osäker tid kan det finnas en rädsla för att våga satsa. Därför vill vi på Leader Linné Småland gå in och stimulera till att fler i landsbygder vågar ta steget att starta eget.

– Ett av Leaders mål är att stärka den lokala ekonomin och då är företagen en viktig del, säger Åsa Westström.

Det går att söka stöd för att på olika sätt ta fram nya produkter eller tjänster, för att testa en idé eller genomföra en förstudie. För den som behöver lära sig mer eller inspireras av andra går det också att söka stöd för workshops, föreläsningar eller studiebesök.

Det är enkelt att ansöka om stödet och beslutet kommer inom fyra veckor. 

HÄR hittar du mer information och våra mikrostöd. Där hittar du all information du behöver och kan själv fylla i en ansökan.
 

Frågor?


Åsa Westström, verksamhetsledare
 asa@leaderlinne.se  0705-600 262
Anette Olsson, mikrostödsansvarig
  anette@leaderlinne.se  070-560 0243

Dela det här inlägget

Sök vårt smidigaste stöd

Vi brukar kalla det här stödet för litet, men är det verkligen sant?

I praktiken kan våra mikrostöd på upp till 20.000 kronor göra stor skillnad.

close
Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev