Nytt på Instagram

Leader Linné Småland finns nu på Instagram. Där kan du möta människor som bor eller verkar på landsbygden och som delar med sig av bilder och tankar @leaderlinne

Unga för landsbygden finns också på Instagram@ungaforlandsbygden 

Vecka 10 kan du följa Tobias Gustavsson  @leaderlinne

Vecka 10: Tobias Gustavsson

Jag är 42 år, har bott hela mitt liv på landsbygden men är idag stadsbo! Driver ett matkasseföretag som heter Familyfood och vi köper våra varor lokalt från landsbygden. Bor med sambo och en dotter samt två bonusdöttrar i Växjö. Jag har även tre äldre söner. Brinner för landsbygdsföretag, producenter och brukare som håller vår natur och bygd levande. Styrelseledamot i Leader Linné Småland. Gillar kreativa ideér, varit ordförande tre år i Företagsklubben i Braås, firar 10 år just nu med mitt konsultföretag, Ironmanfinisher 2015,  pluggar en kurs i entreprenörskap inom de gröna näringarna på LNU. Gillar att resa och Italien är ett favoritmål. Går gärna i kyrkan och lyssnar ofta på musik. 

"Gör det du drömmer om, skapa ditt äventyr" / Tobias

Vecka 9: Jenny Herz: Jag är uppvuxen i Växjö och utflyttad till landet. Jobbar på Studieförbundet Vuxenskolan med den underbara uppgiften att skapa möten mellan människor. Bor på landet mellan Älmhult och Ljungby med man, tre barn, katt och höns. Engagerad i integrationsarbetet, tror på att mellanmänskliga möten är det viktigaste för en lyckad integration och en levande landsbygd. Försöker även att förstå den kluriga frågan om EU-migranternas situation. Mår bra av att springa/gå i skogen, baka bröd, pyssla i hönshuset, läsa böcker, gärna för och med mina barn (Just nu är det Harry Potter för hela slanten). Medlem i Kulturgruppen Äh! som skapar överraskande kulturevent i Älmhult. Styrelseledamot i Leader Linné Småland.

 

Publicerad: 2016-03-04