En njutbar fika på ditt favoritställe
close
EN

Nyheter

En njutbar fika på ditt favoritställe

Projektet Upptågs hemsida har premiär! Det firas med en tävling där du har möjlighet att vinna en njutbar fika på ditt favoritställe. Ljusare tider stundar. 
Både genom att dagarna blir längre men också för att våra kommuner växer! Ett rejält tillskott är tåget som börjar göra uppehåll i Killeberg och Diö redan i år. Då finns det helt nya möjligheter att enkelt pendla både norrut och söderut. 
I Gemla har man redan haft invigning och börjat med en del av tågtrafiken. Allt detta har redan satt avtryck. Aktiva inflyttare som söker mindre byar med pendlingsmöjligheter har nämligen hittat till våra byar med omnejd. Orsak: Tåg och strategiskt geografiskt läge. För vi bor i ett bra geografiskt område inom regionen men också till övriga Sverige - för att inte tala internationellt. 
Med en internationell flygplats bara ett par timmar bort i ett område där huspriserna är attraktiva blir Killeberg, Diö och Gemla ett attraktivt val. 
Allt det här och mycket mer kan du läsa om på projekt Upptågs hemsida som har premiär! Vi firar det med en tävling där du har möjlighet att vinna en njutbar fika på ditt favoritställe. För att vara med i tävlingen, värd hela 500 kronor, så skicka in en bild som visar upp en bild som representerar hemma för dig. 
Gå in på hemsidan www.upptag.se och läs mer om tävlingen som pågår fram till och med 16 juni. Missa inte chansen att njuta in sommaren med en härlig fika på ditt favoritställe. Lycka till! 
Marie Wetterqvist, projektledare 
 
Dela det här inlägget

Sök vårt smidigaste stöd

Vi brukar kalla det här stödet för litet, men är det verkligen sant?

I praktiken kan våra mikrostöd på upp till 20.000 kronor göra stor skillnad.

close
Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev